• Aerobică in apă

  La ziua de azi ACVAAEROBICA  este  cea mai efectiva metodă de slăbire şi scăpare de celulită.  Da  anume aşa!  Apa e de  700 de ori e mai comprimată de cît aerul  –  aceasta transformă antrenamentul într-o luptă aprigă cu mediul încăpăţinat.

  ACVAAEROBICA – aceasta este o metodă deosebită a activităţii fizice,  când  concomitent  lucrează  tot sistemul muscular.  De comparat pur  şi  simplu  nu este cu ce!  Toate celelalte forme de aerobică e numai lucrul  picioarelor  şi  atâta.  În  apă membrele noastre efectuează mişcări netipice  –  în  acelaşi  timp  în  diferite  direcţii  (  orizontal şi vertical  ). Acesta  este  o  gimnastică minunată pentru tendoane.  Mai mult ca atâta, numai în apă poate fi antrenat cel mai dificil  tendon  –  al bazinului.  Cu anii  acest  tendon,  cu  părere  de rău se întăreşte la fiecare.  Apa este un masajîst natural! Ea îndepărtează tot ce este în plus, îmbibează pielea cu umeditate,  astfel  făcând  pielea să fie elastică.  Şi după aşa fel de masaj, noi nu simţim careva dureri a sistemului muscular, chiar şi după antrena-mente  intensive.  În  apa  noi  ne simţim ca şi în cosmos, ceia ce face sa dispară încordarea coloanei vertebrale  şi ca urmare ea se îndreaptă şi se întinde.

  Temperatura apei în bazin e cu 8-10 grade mai scăzută ca tempera-tura corpului,  cea  ce duca la pierderea de calorii şi că urmare a depune-rilor de grăsime.  Tensiunea  apei  favorizează  circulaţiei sângelui în tot organismul şi stimulează sistemul vascular al inimii.  Dar ce este mai de folos pentru cei care suferă  de deformarea venelor  –  antrenamentele în apă îmbunătăţeşte starea lor.

  Apa ne dictează regulile de respiraţie, ea se supune ritmului mişcă-rilor noastre, de aceia se transformă într-o respiraţie ritmică.  Iar aici ori şi ce medic va confirma, că respiraţia adâncă şi ritmică  –  este un factor puternic te antrenare a sistemului vascular al inimii.

  Mişcările în apă sunt ascunse  privirilor din jur, ceia ce permite să te simţi mai confortabil, mai ales pentru persoanele care au complexări.     Respectiv efectul pozitiv de la antrenamente v-a fi maxim!

  BINE AŢI VENIT LA NOI LA ANTRENAMENTELE

  DE ACVAAEROBICĂ