• Pentru ce copilului bazin?

  De ce copilul are nevoie de piscină?

  Înotul de la o vîrstă fragedă-este una din cele mai simple modalităţi pentru a face copilul calit,sănătos,fizic dotat.Un efect pozitiv de la orele ingradite de copii veţi observa deja peste cîteva săptămîni!

  Înotul oferă copiilor:

  • Întarire,prevenirea răcelilor şi a altor boli imunitare
  • Formarea unei ţinute corecte
  • Îmbunătăţirea metabolismului,somnului, a poftei de mîncare
  • Consolidarea sistemului nervos,respirator,cardiovascular musculo-scheletic
  • Avertisment platfus
  • Îmbunătăţirea abilităţilor fizice:motoare de coordonare,forţei,rezistenţei
  • Ajută la sindromul hiperexcitabilitate,hipotonie,CP
  • Copilul învaţa să înoate şi dumneavoastră nu va ve ţi face griji pentru el

  Părinţii adesea aleg pentru copii înotul ca un divertisment şi nici nu se aşteaptă ,că lecţiile de înot va pot da imediat un efect notabil.

  Copii ce înoată nu răcesc.

  La copii mici (bebeluşi) efectul e şi mai pronunţat.Ei nu răcesc, li se îmbunătaţeşte coordonarea mişcărilor. Copii “Înotători”se văd din start,la ei ţinuta este dreaptă,mersu constant,sunt mobili si activi.Mai ales cînd văd apa!Aceşti copii absolut  nu se tem de apă,şi odată cum se văd la mare pe plajă vor să înoate.Şansa să nu vă fie frică de copilul dumneavoastră cînd se afla lîngă apă,merită să îl daţi la înot.Probabilitate să obţie vre un virus la bazinul “Blue Bird” este puţin posibil deoarece copilu se află în apă cu antrenorul fără alţi copilaşi.Apa din piscina este în continua circulaţie,ce se renovează în fiecare oră,este un tratament nou chimic şi bactericide de oxigen activ dezinfectant.În absenţă vizitătorilor se face aeresirea camereii,este pornită lampa UV.

  Cel mai important pentru copil este-sănătatea!!!

  Cel mai important e sănătatea.Copilul nu se face sănătos numai cu pastile si vitamine.Dacă am vindeca răceala copilului si el a terminat să tusească,asta înca nu înseamnă că este sănătos.Dacă vom sta şi vom aştepta răceala,o vom primi.Pentru a deveni sănătos cu adevarat trebuie să ne calim sănătatea,imunitatea,să ne ocupam cu sportul.Ce e mai bine să ne ocupam cu sportul.Ce e mai bine să celtuim bani pentru medicamente şi să bolim sau să ne ocupam cu sportulsi să fim sănătoşi şi voinici?În piscină mereu este cald,mai ales în sala de înot,temperatura apei este 33C.

  Ceea ce ţine de înot pentru copilaşi

  Lecţiile de înot  îmbunătăţeste şi dezvoltă zic copilul la 93.5%.Aceşti copii cresc mai rapid,plămînii devin mai puternici,cresc capăcitaţiile pulmonare,şi muşchi puternici.

  Înotul copiilor nou-născuţi cu ce e bun?

  Dezvoltarea fizică şi psihomotrie rapidă,abilităţi motori mai bune,capacitatea pulmonară mai mare se îmbunătăţeste capăcitatea de oxigen în sînge.

  Piscină şi masaj!

  Atunci cînd navigaţi pielea bebeluşului se simte acţiunea benefică a masajului de apă,si prin urmare îmbunătăţeste circulaţiea sîngelui şi întăreşte sistemul nervos.

  Zîmbetul este lumina!!!

  Cel mai important e ca înotul de la o vîrstă fragilă contribuie la apariţia emoţiilor pozitive.Aceşti copii sunt calmi,dorm bine,sunt veseli.Nu există nici un  minus doar avantaje sunt numeroase-de la sănătate bună spre bucuria copiilor antentic de jocuri interesante si de înot!

  Vom crea toate condiţiile pentru confortul înotătorilor nostri!